PC Support aan Huis

Reparaties en onderhoud

reparaties en onderhoudEen auto wordt periodiek APK getest om er voor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Op uw computer is een vergelijkbare situatie van toepassing. Na verloop van tijd kunnen computers langzamer worden, of vliegen de updatemeldingen u om de oren. In dat soort gevallen kan een computer met een goede onderhoudsbeurt veelal weer geoptimaliseerd worden en klaargemaakt voor veilig gebruik.

Daarnaast kan het ook zijn dat uw computer te maken krijgt met hardwaredefecten. Hierbij zijn één of meerdere fysieke onderdelen van uw pc defect geraakt. Van buitenaf is lang niet altijd direct te zien of dit daadwerkelijk het geval is, of dat er in de software (de programmatuur van uw computer) een storing is ontstaan. PC Support aan Huis kan dit voor u uitzoeken en u verder helpen.

Ook kan PC Support aan Huis u helpen bij uitbreidingen op het gebied van capaciteit, snelheid en het aansluiten van (nieuwe) randapparatuur.

Ook voor het terughalen van verloren gegevens

Het verlies van uw belangrijke of dierbare gegevens kan enorm vervelende gevolgen hebben. PC Support aan Huis biedt u daarom de mogelijkheid om uw gegevens terug te halen. Omdat het terughalen van gegevens op defecte gegevensdragers (harde schijven, geheugenkaartjes etc.) zeer veel specialisme vereist werkt PC Support aan Huis hierbij samen met Attingo. Met ruim 15 jaar ervaring en een slagingspercentage van 98% is Attingo een vooraanstaande speler in de markt op het gebied van datarecovery. Het laboratorium van Attingo beschikt over een moderne cleanroom die voldoet aan de ISO 9001:2008 norm.

Veel aanbieders op internet doen u geloven dat gegevensherstel een simpele en goedkope klus is. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn. In sommige gevallen brengen deze bedrijven zelfs nog meer schade aan dan dat er al was. Waakzaamheid is daarom geboden. PC Support aan Huis kan u het beste helpen indien de gegevensdrager zo min mogelijk belast is nadat de schade is aangericht. Des te groter is de kans dat Attingo uw gegevens dan kan redden.

Voor het herstellen van een defecte gegevensdrager betaalt u altijd voor een uitgebreide diagnose. Hieronder valt een rapport waarin staat welke bestanden gered kunnen worden en een prijsopgave voor het daadwerkelijke gegevensherstel. Voor dit rapport geldt een vaste prijs van €242,- incl. BTW. Na de diagnose bepaalt u zelf of u wilt ingaan op de prijsopgave. Hiernaast betaalt u mogelijk kosten voor halen en brengen. Deze hangen af van de situatie en wensen.